עקירת שן בינה כלואה תחתונה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

08/07/2020 | 09:04 | מאת: תמי

היי , לפני 8 ימים עשיתי ניתוח עקירת שן בינה כלואה בלסת התחתונה . הכל עבר בסדר , העקירה לא כאבה כלל ועשו לי תפרים בסיום העקירה . בימים האחרונים אני מרגישה טעם רע מאזור העקירה וריח רע בחלל הפה גם כן .. ואתמול דיממתי קלות מהאזור .. אני רוצה לדעת האם זה משהו נורמלי שעובר עם הזמן ואם לא , על מה זה מצביע או מה עליי לעשות ?

שלום רב, נשמע סביר אם אין כאבים או נפיחות בכל זאת כדאי להבדק עם הרופא השמטפל ליתר ביטחון בהלצחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים