אזור שמאלי בפה קצת רדום

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

09/03/2020 | 12:45 | מאת: מרינה

שלום לפני 3 שנים עקרץי שינה בינה תחתונה חצי כלואה, העקירה הייתי קשה מאוד. אחרי העקירה נשאר במקום קטן בלסת התחונה רדום , המצב לא השתפר עד היום . הדבר תא הפריע לי הרבה מאחר והשטח הרדום קטן. לפני 2 חודשים עקרתי באותו צד שן בינה עליונה בבקיעה מלאה , העקירה הייתה קלה מאוד. מאז אני סובלת בימנום ומרגישה שהאזור הלסת העליונה רדום. מה שמפתיע זה שהלשון בצד השמאלה גם מרגישה שרדום לי משהו שלא היה לי דווקא כאשר עשיתי עקירה בלסת התחונה. הרופא שעקר מופתע שהלשון גם רדומה וגם מהמקרה עצמו שקשה מאוד שיהיה פגיעה בעצב כאשר מדובר בעקירה של שן עליונה. הרופא נתן לי מגנזיום , אני כבר בטראומה מהמקרה הקודם , עדיין לא מרגישה שיפור. מה לדעתך זה יכול להיות, האם אולי הייתה בעיה בהרדמה ? אן בעצם יש לי בעיה בעצבים של השיניים. מה אפשר לעשוץ כדי להקל על העניין או האם צריך ללכת להעשוץ בדיקה מסוימת ? אני מרגישה לפעמים שאזור השמאלי של הפנים כואב לי גם!!

שלום רב ממליץ להיבדק על ידי כרורג פה ולסת. התלונה לא מתאימה לאנטומיה ולא יכול לענות ללא בדיקה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים