החלמה מעקירה כרורגית

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

03/10/2019 | 14:45 | מאת: דן

שלום רב, היום עברתי עקירה של שן בינה כלואה במלואה בלסת תחתונה ושל שלן בינה בלסת עליונה מעליה. הרופא לא שם תפרים בלסת העליונה ואמר שאין צורך יש לי דימום לדעתי ואני לא יודע מאיזה מקום זה מלמטה או למעלה. האם לא צריך תפרים בעקירה למעלה? אציין שהיא הייתה בחוץ ולא היה צורך לחתוך את החניכיים. האם דימום כמה שעות אחרי העקירה זה לא משהו נורא? הדימום יכול להיפסק מעצמו או שיש צורך לעשות משהו? תודה מראש וגמר חתימה טובה.

שלום רב הצלחת ליצור קשר עם הכרורג? זה מה שצריך לעשות במקרים האלו. קצת דמם זה סביר. כמות גדולה לא סביר ודורש טיפול. נושא התפרים לשיקול דעתו של הכרורג בהתאם לצורך. מקווה שהכל השתדר. אחרת אתה צריך לפנות לכרור שטיפל בך ובמידה ולא תצליח להגיע אליו אל למיון בבי"ח בו יש כרורג פה ולסת תורן בהצלחה

04/10/2019 | 09:15 | מאת: דן

תודה רבה על התשובה המהירה. אכן הדימום פסק מעצמו פשוט נבהלתי קצת כי יצא לי ממש הדם מהפה ולא הצלחתי להבין האם זה רוק עם דם או דימום.

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים