עקירת שן בינה כלואה במלואה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

03/09/2019 | 21:49 | מאת: דן

שלום ד"ר עברתי אתמול עקירה כרורגית של שן בינה בלסת שמאלית תחתונה. היו לי כאבים חזקים אתמול שהיום פחתו אבל עדין כואב, אין דימום. אך הופיע לי חום אתמול בערב והיום מדדתי בערב והיה 37.5 קיבלתי אנטיביוטיקה אחרי העקירה. רציתי לשאול האם זה דבר שכיח שיש חום? יש דרך שניתן להקל על הנפיחות? תודה מראש.

שלום רב, אכן רואים קצת חום לפעמים לאחר עקירות. כל עוד לא מדובר על חום גבוה (מעל 38,5) אין מה לדאוג ואמור לחלוף תוך יממה עד שניים. לגבי הנפיחות היא תיהיה מקסימאלית לאחר יומיים ולכן צפויי החמרה מחר. אין מה לעשות חוץ מי לקרר את המקום, דבר שלא יורד נפיחות אבל יתכן וזה יתנפח פחות ויכאב פחות החלמה מהירה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים