החלמה מעקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

28/05/2019 | 17:41 | מאת: יעל

לפני 10 ימים עברתי עקירה כירורגית של שן בינה כלואה. התפרים ירדו מאוד מהר (4 ימים אחרי) מאז אני ממש עם בור ענק בפה שלתוכו מצטברים חתיכות של אוכל ואז כמובן מרגישה כאבים. אני כל הזמן עושה שטיפות וזה לא עוזר... כל כמה זמן אני מנקה בעדינות עם קיסם כמה זמן לוקח עד שהבור הזה ייסתם? אני פוחדת שתתחיל להיווצר דלקת במקום.

שלום רב לאחר עקירות יש חור בלסת שמקום בו היה השן והחור הזה יכול להיות פתוח במשך חודשים. לא יוצר דלקת בגלל זה אבל צריך להקפיד על שטיפות פה מרובות בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים