עקירת שיני בינה תחתונות

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

13/04/2019 | 22:49 | מאת: אודיה

אני בת 25 יש לי 2 שיני בינה כלואות (ברשותי צילום פנורמי) בבדיקה שגרתית ושיננית לפני חודשיים הומלץ לי לעקור אותן. לפני 3 שנים הן הפריעו וגם הומלץ לי על עקירתן אבל עם הזמן הן הפסיקו להציק וגם אחת מהן התיישרה בצמיחה . כעת אני לא יודעת אם לעקור אותן או לא הרופא הממליץ המליץ כי יש חשש לכיס מאחוריהן שיווצר שם עששת מה דעתך?

שוב, אין לי דעה לגבי שני בינה שלא בדקתי. כעקרון אם לדעתו של רופא השיניים יש צורך לעקירתן מחשש שיהיה נזק לשיניים השכנות, אז מומלץ לעקור אותן. במיוחד אם הן הזדהמו בעבר כדאי להיתיעץ עם כרורג פה ולסת בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים