השתלת עצם שנים לאחר עקירה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

05/03/2019 | 15:27 | מאת: עמית

שלום, אני אמורה לעבור השתלת עצם עבור שן שליד הקדמית בשל עקירה שעברתי לפני שנים ושקע שנוצר שם שפוגע באסתטיקה של החיוך. אני עוברת השתלת עצם ללא הכנסת שתל כי יש לי כתרים על 5 השיניים הקדמיות. האם השתלת עצם ללא הכנסת עצם תישאר טובה לשנים רבות או שהיא תתחיל להיספג אחרי שנה כמו העצם שלי? האם יש חומר שעושים איתו השתלת עצם כדי למלא את השקע ושהוא לא נספגו לכן התוצאות נשמרות לשנים?

שלום רב אני מבין שהמטרה של השתלת העצם הינה אסטטיקה ולא החדרת שתל. אם כן יש אפשרות לבצע שתל של רקמה רכה שנלקח מהחיך. זה נותן נפח יפה ולא נספג עם השנים. אם מחליטים על עצם אז התוצאה לאורך זמן תלויה באיזה חומר משתמשים ובאיזה שיטה. אתה צריך להתיעץ עםפ הכרורג שמבצע את הניתוח לגבי זה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים