עקירת שן בינה כלואה - בית חולים או מרפאה פרטית?

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/08/2018 | 12:28 | מאת: לי מאיה

שלום רב, אני צריכה לעבור עקירה של שתי שיני בינה כלואות שיושבות קרוב לעצב. התייעצתי עם מספר רופאים ולצערי אני לא מצליחה להחליט האם כדאי לעבור את העקירה בקליניקה פרטית או בבית חולים? כל אחד אומר משהו אחר. אשמח לדעתך בעניין, מה היתרונות והחסרונות או הסיכונים. תודה, לי מאיה

שלום רב מתנצל על העיקוב. פספסתי אין הבדל בין קליניקה פרטית או בי"ח. מה שחשוב זו המיומנות והניסיון של הכירורג שמבצע את הניתוח. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים