חתיכת שן שעדיין נשארה לי אחרי עקירת שן בינה !!

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

04/08/2018 | 23:56 | מאת: פלונית

שלום ד"ר , הייתי אצל רופא שיניים ואמרו לי שאני צריכה להוציא את שן הבינה בגלל יישור שיניים שאני עושה, והוא בדק ואמר שאת העקירה אני צריכה לעשות בבית חולים. אבל החלטתי שאני אלך לרופא אחר ואעשה אצלו והרופא כן עשה לי ולבסוף אחרי 4 ימים של החלמה אני רואה שיש נפיחות ועדיין נשארה לי חתיכת שן בשורש שלא יצא ! מה אני אמורה לעשות ??

שלום לך, לא הבנתי. איך את יודעת שיש חתיכת שורש? את רואה אותה או הרופא אמר לך? לפעמים זה לגיטימי להשאיר שארית של שורש ואין בזה סיבוכים. את צריכה לשאול את הרופא האם באמת נשאר שארית. נפיחות לאחר 4 ימים זה גם בסדר כל עוד זה נמצא במגמת ירידה ולא בהחמרה. כעקרון רצוי להיתיעץ אם הרופא המטפל האם הרופוי תקין או משהו לא כשורה רפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים