עקירת שן בינה עליונה.

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

12/07/2018 | 19:30 | מאת: חיה

שלום,עקרתי שן בינה עליונה בצד ימין לפני כיומיים, אין לי כאבים מיוחדים, אך הנפיחות לא יורדת. קיבלתי אנטיביוטיקה מוקסיפן(500 מ"ג) האם זה נכון להחליף לאנטיביוטיקה אוגמנטין(875 מ"ג) כדי לגרום לירידת הנפיחות? תודה רבה!

שלום רב. סביר שיש נפיחות מקסימאלית יומיים שלאחר העקירה. לא רואה סיבה להחליף אנטיביוןטיקה אבל אם שאלה של זהום צריך להבדק אצל כרורג פה ולסת. לא ניתן להחליט על זה בפורום מקווה זהנפיחות כבר בירידה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים