כאבי תופת לאחר כאב שן בינה חצי כלואה!!

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

12/03/2017 | 23:20 | מאת: עמית

יום שלישי לפני כמעט שבוע עקרתי שן בינה תחתונה כלואה, ובשלושה ימים האחרוניים הכאבים שלי החמירו ו אני לא מפסיק לקחת משכי כאבים, אין שום סימן של שיפור במצב, מיום ליום הכאב נשאר באותה עוצמה ולא מרפה ממני. הכאב מוקרן לכל הלסת בצד ימין ואני לא מסוגל לתפקד. זה הגיוני ששבוע אחרי עקירת שן בינה אני עדיין סובל ככה מכאבים? שהסוף אינו נראה בכלל באופק..

שלום רב, אכן סיבוך ידוע ונפוץ. שמו "מכתשית יבשה" צריך לפנות לכרורג שטיפל בך לצורך אישור האבחנה וטיפול. הטיפול הינו מקומי ומוריד את רמת הכאב באופן משמעותי לאחר מספר דקות בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים