עקירת שן בינה תחתונה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

17/02/2017 | 17:46 | מאת: רעות

יש צורך רב כנראה שאעבור שן בינה בודקים בוודאות אם הבעיה משם . אם אעבור עקירה רציתי לשאול מה זמן שלוקח עקירה שן בינה תחתונה וכמה זמן לוקח למקום להיסגר אח"כ , כי אח"כ אצטרך להמשיך למדידות לשן ליד שאנחנו התחלנו ועם הדלקת והכאבים לא בטוח שנוכל להמשיך? כלומר כמה זמן הגוף יכול להמשיך והמקום ייסגר שלא ייעשה נזק. ואני גם בהחלמה בשתל בהרמת סינוס שנעשה לפני כמה חודשים והשתל כרגע קבור מתחת לחניכיים אבל אין שן בינה נגדית למעלה רק המקום הזה של שתל זה יכול לעשות בעיות מפאת כך למקום הנ"ל ויצטרכו לעשות איזה אילו שינויים גם בשתל? תודה. והאם כאבים מעקירה רגילה לעומת עקירת שן בינה שונים : והתסמינים שיש לי ממש אדמויות ודלקת באיזור בין השן שבהכנה לכתר שנעצור לבין שן הבינה שהדלקת מה שניסיתי , ג'ילים למינהם , מיי פה השתמשתי , ניקוי בעדינות ובזהירות המקום ולא רואה שיפור לא במראה ולא בהרגשה האם הסיכוי לכך גדול שזה באמת נובע מהשן בינה ויצטרכו לעקור במיוחד שהמצב של הדלקת לא משתפר ועברו כבר למעלה משבועיים? תודה.

מצטער אבל אין לי אפשרות לענות על כל כך הרבה שאלות לא ברורות ופרטניות בלי לבדוק אותך. תנסי לתקשר ולקבל תשובות מרופא השיניים שלך בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים