עקירת שן בינה והחלמה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

10/02/2017 | 22:57 | מאת: נטע

יש לי דלקת ליד שן בינה שלא עוברת אמרו לי שכנראה יצטרכו לעקור השאלה מה הפרצדורה של עקירת שן בינה שונה משן רגילה שעוקרים וכמה זמן לוקח להחלים מזה טהאם זה בדרך כלל כולל תפרים והאם צילום במרפאה מספיק או שצריך צילום פנורומי או אחר במרפאה שזה מרפאה תמונה אחרת והאם שן בינה תמיד היתה בפה ללא בעיה זה אומר שאצלי מצב רגיל לא כלואה או חצי כלואה והאם יכול להיות שהיה רגיל והפך למצב כזה ויכול להיות דלקת פתאום שם למרות שמשתדלת לנקות גם אותה והיא קצת שחורה זה מראה על הבעיה?

מצטער לא מבין מה השאלה? יש משהו שרופא השיניים שלך לא מוכן להסביר לך?

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים