בקשר לעקירת שן בינה והחלמה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

09/02/2017 | 19:13 | מאת: רוית

יש לי כתר שבונים ובעיות של כאבים ואי נוחות ובינתיים גם לוחץ בחניכיים מנסים לסדר אבל אמרו שננסה עוד ניסיון אבל יכול להיות אם ימשיך להיות אדום ולוחץ ולא יסתדר ואם יכאב יהיה פתרון אחר שניאלץ לעקור את שן הבינה , השאלה יכול להיות שמכתר אומנם זירקונה פחות יכאב מכתר זמני שהוא בהרבה יותר קטן מכתר קבוע ואם באמת יצטרכו לעקור לי את שן הבינה , מה הפרצדורה וההשלכות של והאם עושים איזה טיפול לאחר העקירה (שיקום כלשהו) והאם יש שן נגדית בינה יצטרכו לעקור גם אותה? ובמידה ויצטרכו האם במקרה כזה לשן של הכתר האם צריך לעשות את כל הכתר זמני/ המדידות לכתר הקבוע מחדש?

שלום רב, אלו שאלות שצריך להפנות לרופא השיניים שלך אבל כעקרון שיני בינה שאין להם מקום ו"עושים בעיות" עדיף לעקור. הם בנוסף מקשים על ההיגיינה של התוחנת השניה ויתכן שזו הסיבה שבגללה נאלצת לעשות כתר מלחתחילה. לאחר העקירה צפוי כאב ונפיחות למספר ימים ובדרך כלל מומלץ לעקור גם את השן העליונה. לקבלת תשובות ספציפיות למקרה שלך יש להבדק על ידי רופא השיניים בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים