בעיות בריאותיות בעקבות דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

20/10/2010 | 13:55 | מאת: הלל

שלום. אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון . לפני כשנה ושמונה חודשים אושפזתי בבי"ח למשך כשבוע בגלל דלקת ריאות חריפה עם סטורציה נמוכה מאוד ( הייתי על סף הנשמה וקריסת מערכות ) ולאחר מכן שהיתי במנוחה בבית עוד חודש. מאז אותו מקרה אני מרגיש שלא חזרתי לעצמי מבחינה חיסונית , הייתי חולה אינספור פעמים ( בעיקר דלקות גרון חריפות מלוות בחום של עד 40 מעלות ) וכל פעם טופלתי באנטיביוטיקה ( אזניל ואוגמנטין ). לפני שנה פניתי למומחה לריאות שהפנה אותי ל- CT שלא היה ברור ובעקבותיו ל-CT חזה נוסף כאשר לא הייתה תשובה חד משמעית מהבדיקה ,בנוסף עשיתי תפקודי ריאות ונמצאה חסימה כלשהי בנשימה לבסוף הוא הפנה אותי למומחה לאף אוזן גרון שאליו כבר לא הלכתי . גם כשאני במצב בריא זה תמיד מלווה בשיעול ובליחה ואני לא מרגיש בריא כבר המון זמן . רופא המשפחה לא מספק לי פתרון שורשי לבעיה אלא נקודזתי בכל פעם שאני חולה . אשמח לעצה טובה והדרכה מה לעשות בהמשך. תודה רבה

להילל שלום; לדעתי אפשר לשפר את מצבך תיצור איתי קשר ל 4266499 052

25/03/2011 | 18:55 | מאת: אירמה

ממליצה בחום שיהיה לך מכשיר סטורציה אצבעי לבית כך שתוכל לבדוק מהי רמת ריווי החמצן בדמך , גם במנוחה וגם בתנועה המכשיר נקרא גם אוקסימטר ואפשר להשיג אותו היום במחיר נמוך של סביב ה-350 שקל אירמה

מנהל פורום שיקום נשימתי