מעבר לשיקום נשימתי לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

01/02/2016 | 08:43 | מאת: אורן

שלום, אדם קרוב לי מאושפז כשלושה שבועות בטיפול נמרץ לב לאחר ניתוח מעקפים,מורדם ומונשם עם קושי בגמילה ממכונת הנשמה. המלצת הרופאים והרופא היועץ היא לבצע פיום קנה ולהעביר למוסד לשיקום נשימתי. היכן נמצא המוסד הטוב ביותר ? והאם זה נכון להעביר לשיקום נשימתי על פני שהות בטיפול נמרץ בבית החולים? בתודה מראש אורן

ראשית לדעתי כן כדאי לעשות Tracheostomy בהקדפ האפשרי כמו כן אשמח לדבר שאוכל להסביר לך מהן האופציות צלצל ל 052-4266499

מנהל פורום שיקום נשימתי