גמילה מהנשמה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

18/12/2011 | 15:50 | מאת: רחל

אמי אושפזה לפני כחודשיים בבית חולים עקב הצטברות נוזלים בריאות עקב בעיית אי ספיקת הלב שלה . מייד כשהגענו לבית החולים הוחלט לחיבר אותה למכונת הנשמה כיוון שלטענת הרופאים יש כמות גבוהה של גזים בדם שמסכן את חייה , החיבור היה אמור להיות ליום יומיים . אמי בת 86 וסובלת גם מיצר לחץ דם , מאז אמי מחוברת למכונה היא הועברה לפני כחודש לבית רבקה וגם שם לא הצליחו לגמול אותה , לפני כשבוע היא אושפזה בבית חולים השרון עקב המוגלובין נמוך ואיבוד דם . לאחר שאותרה הבעיה הער טופלה ומצבה השתפר . היא עירנית מנסה לתקשר וכעת התחילו בנסיון גמילה . היא נושמת בכוחות עצמה ומחוברת לחמצן , אל מי אוכל לפנות כדי לקבל ייעוץ ,, והמשך טיפול מתאים ביותר ??

לרחל שלום; האם אימך מקבלת חמצן עם מכונת הנשמה או רק חמצן? לפי התאור כנראה אפשר לעזור לה. אם את רוצה בפרטים תיצרי איתי קשר ל 4266499 052.

מנהל פורום שיקום נשימתי