גמילה מהנשמה אחרי ארוע מוחי

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

02/09/2020 | 22:31 | מאת: דנה

אמי, בת 73, עברה ארוע מוחי באזור גזע המוח. התעוררה לאחר 3 חודשים. נגמלה מהנשמה לאחר פיום קנה לאחר שהייתה מונשמת כ3 שבועות מיד לאחר הארוע. לאחר שהתעוררה נעשה ניסיון להקטין קנולה אבלהקנולה הקטנה נסתמה ונאלצו להנשימה. כרגע מונשמת באופן מלא כבר מספר חודשים ולא מצליחים לגמול אותה מהנשמה. נראה שהרופאים כבר הפסיקו לנסות . היא בהכרה, עובדת יפה עם פיזיותרפיה וריפוי בעיסוק אבל מונשמת. מה ניתן לעשות מבחינת הגמילה מהנשמה?

לדנה שלום אשמח לנסות לעזור צלצלי אלי ל 052-4266499 מחר יום ה' ונדבר דר גרוס

מנהל פורום שיקום נשימתי