העברה למוסד למונשמים

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

27/03/2018 | 23:09 | מאת: קרן

אימי בת 74חולה באי ספיקת לב שהגיעה לבית עם זיהום שושנה ברגל והסתבכה....עברה מס החייאות טלפני השבוע הוחלט על פיום קנה מינינו אפוטרופוס יבוצע הניתוח.היום הודיעו לנו שמחר אמא אמורה לעבור לבית חולים מחלקת מונשמים והם החליטו עבורה איזה ביח זה יהיה שסרבנו לטענתם זה ביחד היחיד שיש בו מקום ומחובתינו ללכת.שאלתי היא האם אנו מחוייבים להסכים להחלטתם או שאסור להם להחליט עבורה?

לקרן שלום צרי איתי קשר ל 052-4266499 כדי לקבל פרטים מה הם ממליצים ועל מה כדאי להתעקש

מנהל פורום שיקום נשימתי