נסיעה
דיון מתוך פורום פסיכותרפיה
הי, המטפלת שלי נסעה לשבוע לחו"ל..ואני פשוט מרגישה כריז כזה כמו לסמים.. מן רצון לראות אותה ולחוש אותה... לא יודעת מה לעשות עם כל ההרגשות. אפשר עצה?
יוכי שלום, פרידה זה לא קל אך שבוע עובר מהר... נסי לתכנן לעצמך כל יום משהו קטן וכייפי שישפר מצב רוחך.. אולי בינתיים תמצאי דרכים לבטא רגשותייך, אולי לכתוב לעצמך את הרגשתך ביומן או מחברת, לשוחח עם מישהו שמבין ומקבל אותך. הפנייה שלך לפורום שלנו היא סוג של התמודדות. אולי יש עוד במצבך ויגיבו כאן, כך שלא תרגישי לבד עם הקושי הזה. מקווה שיעבור לך מהר. שבת שלום, שרון
שלום, אהבתי את תגובתך ליוכי. פשוטה, קונקרטית, קומוניקטיבית, בגובה העיניים ובלי הרבה שיטוטים למקומות נסתרים ועמומים. זהו כיוון טוב וכדאי להמשיך איתו... מופתעת לטובה ושנה טובה
היי , אני ממש מבינה ומזדהה עם ההרגשה שלך גם אצלי אם היא פתאום מבטלת פגישה או יוצאת לחופשה קצרה אני ממש מרגישה את הדקות . והתופעה הזאת מאוד מאוד מטרידה אותי למה זה קורה , למה עם אנשים אחרים שבחיי אני מסוגלת לשאת את המרחק ובטיפול זה מרגיש בלתי אפשרי הרי הסתדרתי בלעדיה רוב חיי . ואני מאוד מפחדת שהצורך הזה לעולם לא יעבור ואני אשאר כל חיי בטיפול בגללו . שרון - יש לך מושג איך מתגברים על זה ?