שרירים תפוסים

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

17/11/2010 | 20:24 | מאת: ימית

קודם תודה על הפורום הנפלא. אשמח לדעת איזה שמנים ארומטים ניתן לעסות על צוואר, גב זרועות ירכיים תפוסים, ובאיזה אופן להשתמש בהם ולמרוח. אם יש עוד אפשרויות לא בהכרח עם שמנים אלה אשמח לשמוע. כמו כן עם אילה שמנים ארומטים ניתן לנקות את עור הפנים. אני יודעת על שמן עץ התה אך האם גם שמן עשב לימון, ונוספים?

21/11/2010 | 21:32 | מאת: גליה קרפול

שלום ימית, לשרירים תפוסים מתאימים אחד או כמה מהשמנים הבאים, חלקם מחממים וחלקם מרגיעים כאב: לבנדר, הל, ארז, מנתה, רוזמרין, ציפורן. מינון: על כל כף שמן נשא, כמו שמן שקדים או שמן זית/סוצסום יש לשים 2-3 טיפות מסך כל השמנים האתריים אותם בחרת. לניקוי עור הפנים מומלצים לבנדר, גרניום, ורד, ילנג. עץ התה מתאים למצב בו יש אקנה או פגעי עור כאלו ואחרים. שמן מרווה בהירה מתאים למצב של אקנה הורמונלי. כמובן שיש לדללם, בשמן נשא כמו זרעי ענבים או שקדים. מקווה שעניתי על שאלותיך, גליה

27/12/2010 | 14:52 | מאת: זהבית גולדי

מוצר שגיליתי לאחרונה בחדר הכושר שלי (שם נתפסים לי השרירים...) הוא פרסקינדול שמגיע בכמה פורמטים (מדבקה, ג'ל ועוד משהו). כתוב שזה מכיל שמנים אתריים. מה שזה לא מכיל - לי זה עזר.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית