מרווה מרושתת

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

30/05/2010 | 14:08 | מאת: נועה

מה אופן השימוש היעיל ביותר במרווה מרושתת על מנת לעודד צירי לידה טובים יותר ויעילים יותר? האם שימוש במרווה מרושתת החל משבוע 40 יכול לגרם להשראת לידה? יום טוב, נועה, דולה

30/05/2010 | 20:36 | מאת: גליה קרפול

שלום נועה, אפשר בהחלט להביא להשראת לידה בעזרת המרווה. המלצתי ליולדת המגיעה לשבוע 40 ומנסה לייצר צירים היא עיסוי גב תחתון בעזרת שמן אתרי מרווה ושמן אתרי יסמין. על כל כף שמן זית או שמן אחר בכבישה קרה יש לשים סה"כ 4 טיפות משני השמנים. ברמה המקצועית יותר לא אוכל לענות לך כאן. אם את דולה את מוזמנת ליצור עמי קשר במייל.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית