האם שילוב ארומתרפיה עם פרוזאק ונטרופתיה אפשרי?

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

08/03/2018 | 17:39 | מאת: גיא

שלום רב, השאלה ארומתרפיה יכולה להשתלב ביחד עם הכדורים והתוספים שאני כבר לוקח או שהיא יכולה להתנגש? אני לוקח 2 כדורים של 20 מ"ג כל אחד ממשפחת הפרוזאק(פלוטין) - פעמים ביום. בנוסף אני משתמש בנטרופתיה - שזה תוספי מזון. עיקר הבעיה היא מחשבות תורדניות חרדות וקצת דיכאון(מצבי רוח ירודים ללא סיבה). תודה רבה על המענה והמשך יום נפלא

ארומתרפיה יכולה להשתלב עם הטיפול התרופתי.

11/03/2018 | 15:42 | מאת: גיל

תודה על המענה! ואם נתרופתיה(תוספים) - זה גם משתלב?

כן, ברור. תזונה, תוספי תזונה, ארומתרפיה, הליכה בחוץ באויר הצח, פעילות גופנית וזמן בחיק הטבע הם חיוניים וחשובים בזמן שנוטלים את הכדורים.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית