קושי במתן צואה בן 8 חודש

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

11/03/2014 | 18:54 | מאת: מקשיבה

לבני בן השמונה חודשים מאד קשה להוציא יציאה. הוא מוציא כל יום בערב וסובל מאד מכאבים. הוא אוכל יפה ירקות , פירות, עוף, שיבולת שועל עם שקדיה, שותה מים ויונק 3 פעמים ביום. איך ניתן לעזור לו?

אפשר לעזור על ידי מתן חומר מרכך צואה בשתיה נורמלקס או פגלקס אבקה שממיסים בשתיה.המינון כתוב על גבי האריזה.תכשיר ללא טעם או ריח אפשר להמיס בנוזל קר או חם פעם ביום בערב.טיפול למשך מספר שבועות ולסות ללרדת במינון בהדרגה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער