עצירות לבת שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

25/08/2013 | 23:34 | מאת: סון

שלום; לבת שלי יש עצירות כרונית;היא בת שנה וחודשיים; אני יודעת שזה נגרם עקב תזונה לקויה אבל היא מסרבת בתוקף לאכול ירקות ופירות ומאכלים עם סיבים תזונתיים. אפילו מיצי פירות היא מסרבת;היא שותה רק מים גם את זה לא מספיק לצערי. נתתי לה כמה פעמים נר גליצרין וזה עוזר אבל זה לא פתרון ואני לא יודעת באיזה תדירות ניתן להשתמש בו. כמו כן קיבלתי מהבית מרקחת מוצר טבעי שנקרא " אל צירות" ואכן היה לה יציאות נוחות כמה ימים אבל הבעיה חזרה שוב.

הטיפול המתאים הוא ריכוך הצואה על ידי מתן אבקת נורמלקס או פגלקס 8 גרם ב120 מל שתיה פעם ביום אחהצ או בערב-אבקה נטולת טעם וריח אך עדיך להמיס במשקה טעים-חם או קר אפשר בתחליף חלב אם ששותה לפני השינה.הטיפול צריך להמשך מספר חודשים המינון המתאים הוא זה שיגרום ליציאה רכה כל יום. ואפשר להתאים את המינון על ידי שינויים קטנים פעם בשבוע.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער