עצירות ממושכת אצל פעוטה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

23/12/2012 | 10:44 | מאת: מירב

שלום רב, בתי בת שנה ותשעה חודשים. לאחרונה שמתי לב שביתי סובלת מעצירות ממושכת. על אף שאני מנסה לגוון לה את האוכל ונותנת לה עגבנייה, מיץ שזיפים ועוד זה לא עוזר. גם אם אנ ימונעת ממנה חטיפים זה לא פותר את הבעייה. מה אוכל לתת לה באופן טבעי כדי שהיציאות שלה יהיו תקינות.

מזונות נוספים שיכולים לרכך את היציאה הם מיץ תפוחים,סלק,דיסת שיבולת שועל. הטיפול המתאים בעצירות תלוי באופי העצירות. אם יש יציאה קשה אבל כל יום הטיפול התזונתי יכול לעזור .אך אם יש יציאה קשה בבכי 2-3 פעמים בשבוע אזי צריך להוסיף גם תכשיר שמרכך צואה כמו פגלקס או נורמלקס כדי לפתור את הבעיה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער