עצירות לתינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

21/02/2012 | 09:18 | מאת: רחל

שלום רב בני בן שנה עד היום לא סבל כלל מעצירות מזה שלושה ימים יש לו עצירות התחיל במתן צואה מועטה וקשה מאוד עם בכי רב וסבל ברצוני לציין שלאחרונה התחלתי לתת לו גבינה לבנה+יוגורט עם ביו לתינוקות פעם ביום האם יש קשר לעצירות? חוץ מזה תזונתו לא השתנתה, מה עליי לעשות? האם יש צורך בבדיקה רפואית?? תודה רבה רחל

עצירות יכולה להופיע במהלך או לאחר מחלה וירלית,כתוצאה משינויים בתזונה,מיעוט שתיה או שינויים סביבתיים. אם בנך קבל עכשיו לראשונה מוצרי חלב? סיכוי קטן שזה הגורם לעצירות. האם יש יציאה קשה כל יום או שיש ימים ללא יציאה ואז יציאה של גוש קשה מלווה בכי?יתכן שהעצירות תמשך זמן קצר ותחלוף. אך אם נמשכת מומלץ לשתף את רופא הילדים ולטפל על ידי ריכוך הצואה עם סירופ אבילק או אבקת נורמלקס.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער