בן שנה צואה קשה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

26/05/2011 | 07:47 | מאת: עינב

ד"ר צנגן שלום לבני בן השנה יש יציאות כ-3 פעמים ביום, אך הן קשות- נראות כמו גללים של עיזים וגם מצופות במין מעטה לבן. זה כבר נמשך לאורך זמן מה ומדאיג. אציין שבגיל חצי שנה היתה לו סלמונלה- אולי זה קשור? תודה

זה יתכן שהיציאות הקשות של בנך קשורותלסלמונלה.סלמונלה גורמת לדלקת במעיים והדלקת כוללת גם את העצבים בדופן המעי כך שיכול להגרם שיבוש זמני בפעילות המעיים.כאשר הפעילות יותר איטית הצואה הופכת יותר קשה כי ניספגים ממנה המים בזמן המעבר במעי גס. אפשר לרכך את הצואה על ידי מתן נורמלקס -אבקה שממסים בשתיה ללא טעם או ריח אשר גורמת לצואה לספוח מים ולהיות יותר רכה.תמצאי מינון והוראות על גבי האריזה.ללא תופעות לוואי ללא הופעת תלות לתקופה של מספר שבועות.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער