Avilac לתינוק

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

04/05/2011 | 16:54 | מאת: רוני

ביתי בת חצי שנה סובלת מעצירות קשה מאז נולדה (צואת גללים כל 3 ימים ובכי במתן צואה בנוסף נדמה כי יש ?סדק או פצע ? קטן בפי הטבעת). רופא הילדים נתן לה לווולק. (לקטולוז) באיזה אופן יש לרדת במינון (התחלתי מ 5 מל פעמיים ביום). למשך כמה זמן יש להמשיך ולתת? האם החומר יגרום לתלות של המעיים, למעיים עצלות? תודה רבה מראש..

כמה זמן כבר מקבלת טיפול בלוולק? האם עם הטיפול יש יציאה כל יום?האם היציאה רכה? הטיפול הנכון הוא טיפול שגורם ליציאה רכה כל יום .משך הטיפול לפחות 3 חודשים -חודשיים לפחות צריך כדי שהפיסורה תבריא כי אחרת העצירות תחזור כאשר יציאה תהיה שוב קשה ותגרום לפצע להפתח.אין חשש להתפתחות של תלות בטיפול אך ההפסקה צריכה להיות מאד הדרגתית כדי לוודא שהיציאה נשארת רכה גם במינון נמוך אך אם בירידה במינון חוזרת צואה קשה יש לחזור למינון הקודם.יש ילדים שזקוקים לטיפול תקופות ארוכות של 6 חודשים ויותר.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער