כאבים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

18/11/2010 | 21:30 | מאת: מעין

שלום רב ד"ר צנגן בתי שי בת שנתיים וחצי מתלוננת כבר יוצר מחצי שנה על ,איך שהיא אומרת "כואב לי בטוסיק" ,הרופאים לא רואים כלום בדיקת צואה תקינה , היא לא סובלת באופן תמידי היא מציינת את הכאב 3 פעמים ביום בערך, ובלילה .אין תולעים אין כלום למראית העין , אך היא עדיין כואבת מה עושים?????

לא כתבת לי אם עושה יציאה כל יום?האם היציאה רכה או קשה?האם הכאב קשור ליציאה? האם מתאפקת? האם מאד סובלת ובוכה או פשוט אומרת שכואב לה בטוסיק? האם בלילה הכוונה לפני שהיא נרדמת או שמא מתעוררת משינה ?חסרים לי פרטים כדי להבין טוב יותר את המצב. אם היציאה קשה או מתאפקת מתאים לתת מרכך צואה נורמלקס או פגלקס או אבילק ולבדוק אם יש שיפור.

23/11/2010 | 07:50 | מאת: מעין

היי ושלום רב ! קודם כל תץודה על תשובתך , אז ככה היציאות של שי הם אחת ליום אוו אחת ליומיים בדרך כלל לפני השינה היא לא מתאפקת ולרוב היא לא סובלת עד כדי בכי במשך היום היא רק אומרת שכואב לה בטוסיק, ןלפני השינה היא מקטרת יותר אבל כ היא התעוררה כמה פעמים ובכתה שכואב לה ....

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער