עצירות ופיסורה לבת חודש ושבוע

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

01/03/2019 | 08:49 | מאת: הדס

היי , הבת שלי בת חודש ןשבוע וסובלת מעצירות כבר בערך שבועיים, עשתה יציאות בעזרת נר ועכשיו יצאו לה פיסורות והיא לא רגועה בכלל .. מותר לתת נורמלקס אם היא בת חודש ? או מה מומלץ כדי שיהיו לה יציאות רכות יותר ?

לתינוקות בגיל זה לא נותנים נורמלקס, אשר מאושר בארץ מגיל 6 חודשים. ריכוך יציאה ניתן להשיג על ידי טיפול בסירופ אבילק אך בשל התחלת העצירות בגיל כל כך צעיר פני עם התינוקת לרופא מטפל

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער