עצירות בגיל שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

16/09/2017 | 12:03 | מאת: יעל

שלום, בתי בת שנה וחודשיים סובלת מעצירות כבר שבועיים, כל יום יוצא ממש מעט והצואה קשה מאוד. היא מתאמצת עד בכי מספר פעמים רב ביום ולא יוצא כלום. היא אוכלת הכל ואני משלימה עם הנקה כמה פעמים ביום. האם יש משהו שיכול להקל?

הטיפול צריך להיות מתן מרכך צואה נורמלקס או פגלקס יום יום במשך שבועיים לפחות או עד שיש שוב יציאות לא קשות יום יום.ואז לרדת במינון בהדרגה. זוהי אבקה ללא טעם וריח להמסה בשתיה. אין צורך במרשם רופא והמינון רשום על האריזה

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער