עצירות לילדה בת 10

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

02/11/2015 | 08:32 | מאת: ריקי

לנכדתי בת ה-10 יש עצירות מס' ימים אמנם העצירות לא מלאה אך עדין היא סובלת מאוד. עלי לציין שהיא לא אוכלת שום ירק או פרי בלבד אורז שניצל גבינה לבנה ופרוסת לכם עם ממרח שוקולד. לכן הבעיה מורכבת יותר שאלתי מה ניתן לעשות ואיזה מזון לאכול כדי להקל על הכאבים שלה בתודה ריקי

פירות וירקות הם המזונות המשפיעים על פעולת המעיים אולם כתבת שנכדתך אינה אוהבת ואינה אוכלת ירות ופירות. אפשר גם מיצים תפוחים שזיפים , אולם הטוב ביותר הוא לרכך צואה על ידי תכשיר כמו נורמלקס או פגלקס אבקה שממיסים בשתיה או סירופ אבילק עד שהיציאות יסתדרו. האם את בטוחה שאין לה עצירות ממושכת?

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער