צניחת עפעפיים

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

16/02/2011 | 21:46 | מאת: פול

שלום ,אני בן 60 ויש לי צניחת עפעפיים סימטרית ,הדבר גורם לי להתאמץ להרים את העפעפיים כדי שאוכל לראות טוב, לדעתי הדבר גורם לי כאבים בצידי הצאוור מאחור בגלל שאני מתאמץ לראות ואני מרים את הראש כדי שיהיה לי שדה ראייה רחב . האם כך המצב שקורה מצניחת עפעפיים? והאם הדבר מצריך ניתוח הרמת עפעפיים דחוף? כי זה בלתי נסבל וזה מעייף להחזיק את העפעפיים למעלה "בכח" אודה על תשובתך.

פול היקר, שלום! הסימפטומים שאתה מתאר כהטיית הראש אחורה על מנת לראות תחת העפעפיים הצונחים וכאבי צוואר על רקע זה - אכן אופייניים לצניחת עפעפיים. עניין "דחיפות" הניתוח הוא יחסי וקשור לסימפטומים שמציג הפציאנט... הייתי מציע לפנות לרופא עיניים אוקולופלסטיקאי להתייעצות באשר לאופן בו ניתן לפתור הבעייה. בהצלחה, ד"ר ניר זיידר רופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין http://sites.google.com/site/nirseider/ אתר אינטרנט

מנהל פורום צניחת עפעפיים