עיניים שקועות ועיגולים שחורם מסביב לעיניים

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

10/02/2011 | 00:21 | מאת: אחת

שלום רציתי לדעת מהו הטיפול המתאים למקרה שלי: נכנסתי לדיכאון עמוק בנסיבות כלשהם והרגשתי שהעור שלי נופל כזה מרוב לחץ וכעס...ובאמת נוצרה לי שקיעה מתחת לעיניים ומצדדי האף מלמעלה כלומר בעיניים יש לי כהות לעור אולי זה מה שנקרא עיגולים שחורים תחת לעיניים... אני אילרגית לאבק אני כן באה תקופה ושפשפתי בעיניים , ויושבת אל מול המחשב שעות רבות ... בבקשה היני רוצה פיתרון.. ?!

שלום לאחת, "עיגולים שחורים מסביב לעיניים" נובעים במרבית המקרים מכך שעור העפעפיים הוא דק מאד, כמעט שקוף, ולכן נראים דרכו הרקמות התת עוריות כמו כלי דם או השריר הטבעתי הסוגר את העין (האורביקולריס) שהם כהים יותר ונותנים לעור את הגוון החום. כמובן, ששיפשוף עפעפיים כתוצאה מעייפות או גירוד של העפעפיים בגלל רקע אלגי או דלקת מסוג אחר - אינם תורמים למראה רענן של העפעפיים... הפיתרון הפשוט להסוואת העור הכהה הוא קוסמטי - בהסוואה עם קרם MAKE UP. ידוע לי שקיימים פלסטיקאים כלליים ורופאי עור שמזריקים חומרי מילוי תחת העור באיזור העיניים - כדי לטשטש את הגוון הכהה. אין לי ניסיון בשיטה זו. הייתי, בשלב ראשון, ניגש לרופא עיניים או רופא עור על מנת להיבדק ולראות אם קיים רקע אורגני כמו דלקת הגורמת למראה העור שאת מתארת. בברכה ובהצלחה. ד"ר ניר זיידר רופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין http://sites.google.com/site/nirseider/ אתר אינטרנט

מנהל פורום צניחת עפעפיים