בוטווקס לנפילת עפעפיים

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

31/01/2011 | 14:35 | מאת: ענבל

שלום רב אני בת 36 וצניחת עפעפיים היא תורשתית במשפחתנו. היתי אצל פלסטיקאי שהמליץ לי לא לעבור הרמת עפעפיים בשל מבנה העין )שקוע)ובשל גילי הצעיר. אולם המליץ על הזרקת בוטוקס להרמת הגבות. קראתי בתשובותיך הקודמות כי גם אתה מכיר את השיטה. האם אתה מבצע הזרקות כאלו? האם יש סיכון בטיפול כזה? האם בשל גילי הצעיר היית ממליץ לי לחכות? תודה

ענבל שלום! הרמת גבות באמצעות בוטוקס ממתנת את עודפי העור, אם קיימים, בעפעפיים העליונים. אני עצמי איני מזריק בוטוקס. אם צניחת העפעפיים מפריעה - הרי שניתן לטפל בכל גיל (גם בילדים, לעיתים). אני הייתי פונה לרופא עיניים אוקולופלסטיקאי לקבל ייעוץ ועל מנת לבדוק האם מדובר בצניחת עפעפיים אמיתית (פטוזיס), וכן כדי לשפוט בצורה בלתי-אמצעית איזה סוג טיפול מתאים לך. בברכה ובהצלחה, ד"ר ניר זיידר רופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין http://sites.google.com/site/nirseider/ אתר אינטרנט

מנהל פורום צניחת עפעפיים