צניחת עפעף

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

02/01/2011 | 20:42 | מאת: נעמה

שלום רב, אני בת 35 עם צניחת עפעף בעין אחת בלבד. התופעה התחילה לאחר היריון ראשון בגיל 30, אך לא ממש הבחינו בכך (אני והסביבה). היום לאחר ההיריון השלישי יש מצבים כמו מחלה, עייפות בהם צניחת העפעף מאד בולטת. צניחתו משתנה לרעה ככל שהעייפות מתגברת. נבדקתי ע"י נוירולוג- הכל היה תקין(בדיקה פיזיולוגית). נשלחתי לבדיקה של אצטילכולין רצפטור Ab ולידיעתי גם הבדיקה הזו תקינה 0.1. אני מאד מתנגדת לניתוח. נראה לך שבמצבי יש עוד משהו שניתן לעשות? כיצד אפשר לקבוע תור בשביל ייעוץ? תודה

נעמה שלום! עקרונית, אין צורך בניתוח - אלא אם כן צניחת העפעף מפריעה לפציאנט (והרושם שלי שהעניין מפריע לך...). כפי שאת מתארת - יכול להיות שוני בגובה העפעף תלוי במצב הערנות. תיקון פטוזיס נעשה באופן כירורגי בניתוח פשוט (בידי מי שמיומן לעשותו...) בהרדמה מקומית. הניתוח הוא אלקטיווי לחלוטין ובין אם מבוצע בטווח של ימים או שנים - התוצאה היא אותה תוצאה. דרכי התיקשורת למרפאתי ולאליי מופיעים באתר אינטרנט המצויין תחת שמי. בברכה ויום טוב, ד"ר ניר זיידר רופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין http://sites.google.com/site/nirseider/ אתר אינטרנט

מנהל פורום צניחת עפעפיים