ביאור האבחנה

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

07/12/2010 | 14:11 | מאת: טלי

ד"ר שלום אודה לך באם תבאר לי את הבדיקה הנ"ל send for upper eyelid blepharoplasty+skin excess fat pad medially+central slight eyebrow ptosis to consider to do bleph botheyes lower lid fat medially+lateral skin excess slight כמו כן באיזו טכניקה משתמשים על מנת להרים קצת את הגבות תוך כדי ניתוח העפעפיים העליונים . תודה מראש

טלי שלום! התרגום המילולי: "נשלח/ה לבלפארופלסטייה של העפעפיים העליונים. עודפי עור וכריות שומן בולטות מדיאלית (לכיוון האף)+ מרכזית. צניחת גבות קלה. לשקול לבצע בלפארופלסטייה בשתי העיניים. בעפעפיים התחתונים שומן מדיאלי + לתראלי (צדדי)." לגבי הרמת הגבות תוך כדי ניתוח העפעפיים העליונים: בד"כ דרך החתך בקפל העפעף (LID CREASE) מכניסים תפר שמטרתו להרים את הגבה. האפקט מוגבל ונועד לצניחה קלה של הגבות. בהצלחה... ד"ר ניר זיידר רופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין http://sites.google.com/site/nirseider/ אתר אינטרנט

07/12/2010 | 16:22 | מאת: טלי

מנהל פורום צניחת עפעפיים