מודאגת!

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

15/10/2010 | 08:22 | מאת: בדוי

שלום רב , בכמה ימים האחרונים התחלתי להרגיש כובד בעפעף העליון של עין ימין (תחושה מציקה) על פני השתח לא רואים צניחה ממשית חשוב לציין שאני רק בת 23 ומאוד מודאגת! האם קיים סיכוי שמתפחת לה מחלה נאורולוגית או שמה על הזדקנות מוקדמת אבקש ואודה מקרב לב על תשובה מהירה תודה.

שלום למודאגת... אם את מעירה ובריאה בד"כ - במרבית המקרים מדובר על תהליך דלקתי בעפעפיים (אלרגיה, בלפריטיס וכד') שגורם לנפיחות, הרגשה מציקה ותחושת כובד של העפעף... אם תוך יום-יומיים לא חולף - הייתי ניגש לרופא עיניים בקופת חולים שיבדוק וירגיע את חששותייך. בברכה, ד"ר ניר זיידר רופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין http://sites.google.com/site/nirseider/ אתר אינטרנט

15/10/2010 | 19:17 | מאת: פחות מודאגת (:

מודה לך על תשובתך.

מנהל פורום צניחת עפעפיים