ד"ר יש לי בעיה של צניחת עפעפיים?

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

25/08/2010 | 02:07 | מאת: ההוא

אני מבלה המון יותר מידי מול הטלביזיה בעצם אני לא רואה את התוכניות אני בוהה בהם לעיתים אני מרגיש שהעינים מתעייפות כשאני מנסה בעיקר לשלוח SMS העפעפיים פשוט ניסגרות לי האים זו צנחת עפעפיים אני בן 65 אים הגיל משנה כאן לצורך זה

25/08/2010 | 02:12 | מאת: אנונימוס

מה זה טיפול שמרני?

אם הבנתי נכון את שאלתך... עקרונית, הטיפול בצניחת עפעפיים הוא כירורגי. למרות זאת - במצבים נדירים בהם הסיכון הניתוחי גבוה או במצבים בהם החולה אינו מעוניין בניתוח - ניתן להיעזר במעין ווים (CRUNCHES) המורכבים על גבי מסגרת המשקפיים ועוזרים להחזיק את העפעפיים פתוחים. מנסיוני, הם אינם נוחים ומקשים על המיצמוץ. בברכה, ד"ר ניר זיידר רופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין http://sites.google.com/site/nirseider/ אתר אינטרנט

שלום לההוא! עייפות בסוף היום, או לאחר צפייה ממושכת בטלביזייה ותחושה שהעיניים נעצמות - יכולה להיות תופעה פיזיולוגית נורמלית. מובן שצניחת עפעפיים (בין אם עודפי עור בעפעפיים עליונים או החלשות התאחיזה של השריר המרים את העפעף) יכולה להחמיר את הסימפטומים של היעצמות העיניים. אם אכן מדובר בצניחת עפעפיים ניתן לנתח על מנת לפתור הבעייה גם בגיל מבוגר - אלא אם כן קיימות מחלות כלליות קשות או גורמי סיכון אחרים שגורמים להימנע מלנתח. יש צורך בבדיקה על ידי רופא עיניים מנתח עפעפיים על מנת להתרשם מן המצב. בברכה, ד"ר ניר זיידר רופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין http://sites.google.com/site/nirseider/ אתר אינטרנט יש צורך

מנהל פורום צניחת עפעפיים