צניחת עפעפיים לאחר בוטוקס

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

23/09/2016 | 16:21 | מאת: ליאורה

היי, לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח מתיחת פנים, צוואר ועפעפיים. לפני כשבועיים הזרקתי בוטוקס למצח. לפני יומיים שמתי לב שעפעף אחד טיפה צנח והעין נסגרה בחלקה. זה כבר קרה לי בעבר שכתוצאה מה בוטוקס העפעפיים נפלו (לאחר שהשפעת הבוטוקס פגה העפעפיים נשארו נפולים ולכן גם עשיתי ניתוח). מה הפתרון לכך שזה לא יקרה בשנית? במיוחד שאני חודש וחצי אחרי ניתוח עפעפיים... קראתי על כל הטיפות אבל כתוצאה ממצבי הבריאותי אני לא מעוניינת ליטול אותן (אני סובלת מהפרעות קצב לב). הגיוני שאחרי שהעפעפיים ייפלו מהבוטוקוס ואחרי שההשפעה תעלם תוך 3-5 חודשים העפעף יישאר נפול?

ליאורה היקרה שלום! השפעת הבוטוקס חולפת בתוך מס' חודשים, ואני מקווה שהעפעף שצנח יתרומם. לגבי השפעת הטיפות (אלפאגן P ואיופידין) שעשויות להרים את העפעף בחזרה - הספיגה הסיסטמית שלהן זניחה, למיטב ידיעתי, ואינה גורמת להפרעות קצב - אך ליתר ביטחון ניתן להתייעץ עם הקרדיולוג שלך. בברכת בריאות, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים