דלקת עפעפיים

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

02/09/2016 | 10:42 | מאת: הדר

שלום רב דר,' אני סוחבת כבר 9 חודשים דלקת עפעפיים (בליפרטיס) . לקחתי כבר אנטיביוטיקה ומשחות לעיניים לצערי שום דבר לא עוזר. אני כבר לא יודעת מה לעשות עם הדלקת הזו. חשוב לציין שאני מנגבת את העיניים במגבונים של דר פישר פמיים ביום אך לצערי אני לא רואה שיפור. אודה לעזרתך המקצועית מה עושים במצב זה.

הדר שלום! אכן בלפריטיס, או דלקת עפעפיים, יכולה להיות תופעה כרונית ומטרידה. הטיפולים מתחילים בהיגיינת עפעפיים, קומפרסים חמים, תחליפי דמעות, טיפות ומישחות אנטיביוטיות וסטרואידליות. במקרים עמידים נותנים גם טיפול אנטיביוטי פומי. לעיתים, אם המראה הקליני מחשיד - ניתן ליטול דגימת ריסים - משטח ישיר לפרזיט בשם DEMODEX. בברכת בריאוןת, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים