בן 33 צניחת עפעפיים עליונות

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

14/02/2016 | 16:47 | מאת: בן 33

שלום, אני בן 33, בשנה האחרונה חשתי שיש הרעה במצב הפנים שלי ולא הבנתי כ"כ מה זה-לא הצלחתי להצביע על הבעיה. חשבתי בתחילה שמדובר בקמטים באזור הלחי לכן עשיתי חומצה הילראונית אך זה עדיין לא מסייע-משום שבתמונות אני עדיין יוצא סוג של "עייף" באזור העין-מראה לא טוב. הלכתי לייעוץ אצל שני אוקופלסטקיאים-אחד אמר לי שאין לי שום בעיה, שנייה אמרה לי שיש לי צניחת עפעף עליונה קלה מאד בעין ימין אבל שהיא לא מוכנה לנתח אותי. שאלתי היא - זה מאד מפריע לי בפן האסתטי, זה מוציא אותי מדעתי שהתמונות מראות שהמראה הורע -ואני סה"כ בן 33 ובחור נאה וזה ממש הורס לי את המראה, האם בכל זאת יש אפשרות לעשות ניתוח רק בעין אחת? האם יש טיפולים תחליפים שהם לא ניתוח ? (הבנתי שאפשר להחדיר חומצה הילראונית?אבל איפה? מעל העין?בעפעף עליון??נשמע לי לא הגיוני) שלישית-כתוצאה ממה נגרם לי הנזק הזה? היתכן מהרכבת עדשות מגע? תודה

שלום רב! אתחיל מהסוף... קיים אכן קשר בין הרכבת עדשות מגע לצניחת עפעפיים. המניפולציות החוזרות ונישנות של העפעפיים בעת הרכבת / הסרת העדשות - יכולות לגרום לשיחרור / החלקה של התאחיזה של השריר המרים את העפעף בלוחית העפעף. אני מבין שהתייעצת עם כמה טכמה גורמים מיקצועיים ברי-סמכא (אוקולופלסטיקאים ופלסטיקאים כלליים), וקשה לי להתייחס למצבך ללא התרשמות קלינית ממראה פניך. מציע לפגוש בעל מיקצוע שייצור בך אמון ולהתקדם עימו בטיפול / מעקב שמרני. בהצלחה, ד"ר זיידר.

02/03/2016 | 13:34 | מאת: בן 33

ה

מנהל פורום צניחת עפעפיים