פטוזיס ועין תותבת

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

11/01/2016 | 17:04 | מאת: חיה

שלום! אני עברתי ניתוח אוירסציה בעין שמאל. התאימו לי עין תותבת. יש לי פטוזיס בעפעף העליון. בעזרת התותבת העפעף עולה קצת , אבל עדיין זה שונה מעין ימין. מה אפשר לעשות?

חיה היקרה שלום! פטוזיס בעבות אביסרציה יכול לנבוע מתת-נפח בארובה המשנה את הווקטור של הלבטור; או מדיס-אינסרציה של הלבטור כתוצאה מהניתוחים / הטראומה הקודמת לעפעף. אם לאוקולריסט נגמרו הפיתרונות הקשורים לעין הפרותטית - ניתן להתייעץ עם אוקולופלסטיקאי בשאלה של הרמת העפעף. בברכת בריאות, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים