עדשות מגע

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

19/07/2015 | 03:09 | מאת: לנא

שלום, אני כבר מרכיבה עדשות מגע מעל 5 שנים וממש היה לי נוח איתם. רק שלאחרונה נהיה לי ממש עיגולים כחולים מסביב לעין וכלי הדם בולטים בנוסף לנפיחות, ביקרתי אצל רופא עיניים ואמר לי שזו כנארה אלרגיה מהעדשות, והביא לי טיפות של fml liquifilm וביקש לשים טיפה בבוקר לפני הרכבת העדשות וטיפה בערב. שאלתי אם עדיף לא להשתמש בעדשות לתקופה אז אמר שכן עדיף יותר אך לא ביקש לא להשתמש. כמה ימים יכלתי לראות את השיפור, הנפיחות נעלמה אבל עדיין הכחול בולט ויש לי סימן מסביב לעין כעיגול נפוח, אבל זה לא נפוח, פס כזה שמראה שוני בין השומן! קשה להסביר את זה. אז ניסיתי להרכיב עדשות מגע אחרי כשבועיים, לא יכלתי לסבול את הכאב! ממש כאבו לי העיניים, וכשהורדתי אותם נהיו אדומות, ויום למחרת התנפחו קצת. זה ממש מדאיג אותי, הרי השתמשתי שנים והיה ממש נוח! והעדשות חודשיות לא קשות. מה יכולה להיות הסיבה? האם אצליח להשתמש בעדשות שוב? אני עדיין משתמשת בטיפות שהרופא הביא לי. תודה.

לנא שלום! שאלתך מתאימה לפורום עדשות מגע, או מחלות קרנית. בכל מקרה ובאופן כללי - אלרגיה / רגישות לעדשות מגע יכולה להתפתח גם לאחר שימוש של שנים רבות ללא בעיות ובכל סוג עדשות (קבועות, זמניות, רכות וקשות). בברכת בריאות, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים