ה מומלץ?

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

08/07/2010 | 14:21 | מאת: רות ווין

00אני בת 62 ובשעות הערב אני פותחת את עיניים בעזרת המצח שיוכל לקראו או לראות את הטלויזיה העפעפעים פשוט מקשים!!! האם ניתן לבצעה ניתוח פלסטי? האם קיימת השתתפות של הקופה? ממה להתחיל? אני עובדת וזה גם לא אסטטי .. בכבוד רב רות ווין

רות היקרה שלום! עור העפעפיים תלוי על הגבות כווילון. שימוש בשריר המצח להרמת הגבות מסייע לראייה במצבים של עודפי עור בעפעפיים (דרמטוכלזיס) וגם במצבי צניחת עפעפיים אמיתית (פטוזיס). קיים הבדל במדיניות הקופות השונות באישור ניתוחים לתיקון הבעייה. רוב הקופות מאשרות ניתוחים לתיקון פטוזיס, אך אינן מאשרות ניתוחים לתיקון דרמטוכלזיס. תיקון צניחת גבות (אם קיים) - נחשב אסתטי ואינו נמצא בסל הבריאות. אני הייתי מתייעץ עם רופא עיניים של הקופה בה את מבוטחת, רצוי אוקולופלסטיקאי (מומחה עפעפיים) על מנת לשמוע כיצד ניתן לפתור את המצב. בהצלחה, ד"ר ניר זיידר רופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין http://sites.google.com/site/nirseider/ אתר אינטרנט

מנהל פורום צניחת עפעפיים