עפעפיים בצבע כתום

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

26/09/2013 | 15:17 | מאת: יוסי

יש לי תופעה של עפעפיים בצבע כתום אני בן 49.5 מה משמעות התופעה?

יוסי היקר שלום! אתה מתאר תופעה מעט מוזרה... האפשרויות עליהן אני יכול לחשוב הן: אכילת גזר מרובה שגורמת לפיגמנט צהוב לשקוע תחת העור. אם אתה ג'ינג'י - נמשים בעור העפעפיים עשויים לתת גוון צהבהב-חום לעור העפעפיים. כמובן שהגוון של העור עשוי להשתנות בתנאי תאורה שונים ובזוויות צילום שונות. בברכה, ד"ר זיידר.

28/09/2013 | 17:26 | מאת: יוסי

דר' שלום. ראשית תודה על התשובה. זה מאוד בולט וברור אני יכול לצלם ולשלוח או להעלות לאתר אם ניתן.

היי יוסי, ניתן לנסות להעלות תמונה לאתר כאן, או לחילופין לשלוח אלייך באי מייל לכתובת שנמצאת באתר שלי: https://sites.google.com/site/nirseider/ בברכה, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים