צניחת עפעפיים

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

17/06/2010 | 14:24 | מאת: אתי

מאז שצנחו עפעפיי אני מרגישה עייפות וצורך לישון.גם המראה אינו אסטטי.האם אוכל לעבור ניתוח במגרת קופ"ח וכיצד ?

אתי שלום! הניתוחים במסגרת הציבורית שמים דגש על תיקון הבעייה התיפקודית, ולאו דווקא האסתטית. קיימים קריטריונים אובייקטיווים בבדיקת הפציאנט, כגון הפרעה בבדיקת שדות הראייה, או ממצאים בבדיקת העפעפיים (המרחק בין שולי העפעף לבין האישון, משרעת תנועת העפעף וכדומה)- על מנת לשפוט האם ההפרעה היא תיפקודית ואז ניתן לבצע את הניתוח במסגרת הציבורית, או אסתטית טהורה ואז המסגרת היא פרטית. קיימים מצבים בהם ההפרעה משולבת (תיפקודית + אסתטית) - ואז ניתן להשיג את השתתפות הקופה גם בניתוח במסגרת פרטית. הייתי ממליץ להיבדק על ידי רופא עיניים אוקולופלסטיקאי במסגרת הקופה בה את מבוטחת - על מנת להתרשם מן העפעפיים שלך. קרוב לודאי שתוכלי לקבל המלצה מן הרופא הבודק היכן וכיצד ניתן "לשפר" את המצב. בהצלחה, ד"ר ניר זיידר רופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין http://sites.google.com/site/nirseider/ אתר אינטרנט

מנהל פורום צניחת עפעפיים