נפילת עפעפיים

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

23/06/2013 | 15:41 | מאת: ציונה

בעלי סובל מניפילת עפעפיים כבר 10 חודשים טופל בבוטוקס 3 פעמים אבל אין תוצאות האם מומלץ חעשות ניתו עםעפיים? האם זה יעזור בסופו של דבר

ציונה היקרה שלום! הטיפול בבוטוקס בהקשר שציינת מבוצע בדרך כלל במצבים של בלפארוספזם - התכווצויות לא רצוניות של העפעפיים, שמלוות לעיתים גם צניחת עפעפיים. אם אכן מדובר בבלפארוספזם עם צניחת עפעפיים קיימות טכניקות כירורגיות שונות לתיקון המצב ודרושה כמובן בדיקה מדוקדקת של המטופל על מנת להחליט על הדרך האופטימלית לשיפור. הייתי פונה לייעוץ לרופא עיניים אוקולופלסטיקאי. בברכה ובברכת בריאות, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים