ניתוח הרמת העפעפיים

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

02/09/2011 | 23:22 | מאת: ארנון

דר שלום רב. מי צריך לעשות את הניתוח הזה רופא עיניים או רופא פלסטקאי..ועם יש לך המלצה על רופא כזה שזה עיקר תחום עיסוקו אנה המלץ לי...אני גר בראשון לציון...תודה...ארנון

ארנון שלום! צניחת עפעפיים הנובעת מעודפי עור בעפעפיים יכולה להינתח על ידי פלסטיקאי כללי או רופא עיניים אוקולופלסטיקאי. צניחת עפעפיים הנגרמת מבעייה בשריר המרים את העפעף מנותחת על ידי רופא עיניים אוקולופלסטיקאי. אני ממליץ לגשת לבדיקה על ידי רופא עיניים אוקולופלסטיקאי על מנת לקבל אבחנה והמלצות לטיפול. רופאי עיניים אוקולופלסטיקאים מנוסים שעובדים באיזור מגוריך: ד"ר יפתח יסעור מביילינסון, ד"ר יגאל לייבוביץ מאיכילוב וד"ר גיא בן סימון מתל השומר. בהצלחה, ד"ר ניר זיידר רופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין http://sites.google.com/site/nirseider/ אתר אינטרנט

מנהל פורום צניחת עפעפיים